Segítség a váltásban

A pályaváltás az egyik legfontosabb döntés, amit a karrierünkkel kapcsolatban meghozhatunk. A leggyorsabb elhelyezkedésben, az előzetes szakképzettséget nem igénylő munkák megtalálásában a Profession.hu Mentőöv felülete nyújt segítséget.
A sikeres kiválasztáshoz és jelentkezéshez az Álláskeresési térképet ajánljuk. Szakértőinkkel elkészítettünk két útmutatót, amely a pályaváltás összetettebb kérdéseire válaszol a lehetséges irányoktól a szükséges képzéseken át a sikeres elhelyezkedésig.

Ha pályát váltana, de nem tudja merre induljon

A munkaerőpiac átalakulóban van. Ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő területeket és pozíciókat, először önmagunkat kell jobban megismernünk – ez nem csak a tárgyi tudásunkat és gyakorlati képességeinket jelenti, hanem a személyiségünk erősségeit és gyengeségeit is. Útmutatónk ebben segít.

Ha pályát váltana, és saját cégben gondolkozik

Lehetséges, hogy a sikeres pályaváltást nem egy újabb alkalmazotti pozíció, hanem az önállósodás, a vállalkozás alapítása jelenti az ön esetében. Ha már tudja, milyen munkát szeretne, útmutatónk segít a lehetőségek megismerésében, és praktikus tanácsokat ad a sikeres vállalkozásalapítás alapjaihoz.

Ha gyorsan munkára van szüksége

A Profession.hu ingyenesen elérhető eszközének a célja, hogy gyorsan listázza és bemutassa azokat a területeket, ahol most is nagy a munkaerőigény, és ahol komolyabb előképzettség nélkül is be lehet tölteni a pozíciókat.

Ha nem szeretne pályát váltani, és szüksége van segítségre

Az Álláskeresési térkép nem csak egy teendőlista, hanem egy praktikus, emberközpontú eszköz is. Itt a Profession.hu szakértői egy felületen szedték össze az összes tanácsukat és tapasztalatukat a sikeres elhelyezkedéshez vezető út minden lépéséhez: a kereséstől a jelentkezésen át az interjúig.